פורסם ב: https://zuzu.reviews/xiaomi-mi-8-a-diamond-in-the-rough/
השורה התחתונה מכשיר יפה יפה עם מפרט פשוט מעולה! (אבל חסר ליטוש בתוכנה כדי להפוך אותו למצויין באמת). העדיפו אותו על פני הONEPLUS 6 רק כשהוא במחיר מבצע נכון! (=400$ ומטה…) למבצע רותח! החל מ361$ בלבד! להשוואת מחירים מלאה: *שימו לב – ליחצו על כפתור הקופונים לבדיקת הנחות נוספות! גרסאות הגרסאות המומלצות ביותר הן ה’רגילות’, קרי…
תגובה מאת אמיר
לא קראתי את כל ההערות שם, אבל הרושם הוא שהרום הגלובלי בקישור שנתתם לא מוצלח
בפורומים טכניים כאלו - שום רום לא מצטייר כמוצלח. תמיד יהיו טענות ובאגים כאלו ואחרים. בשביל זה הפורומים האלו קיימים הרי. לדיווח באגים ותקלות בעיקר. אצלי כבר היו כמה עדכונים ברום הסיני, לא נתקלתי בתקלות של ממש. שום קריסות או באגים או סוללה נטחנת וכד'. הכל עובד טוב, רק עוד לא ממצה את הפוטנציאל כפי שפירטתי בסקירה.
תגובה מאת zlmn
ככה זה לצערי שיומי. המכשיר יוצא והתוכנה לא רעה אבל יש הרבה מה לשפר, השיפור מגיע אחרי 3-4 חודשים ואף פעם לא נגמר. בMI5 שיפרו ומשפרים הרבה, תענוג.
תגובה מאת גבי
גרם לי להצטער שהזמנתי אותו הכתבה הזאת…תודה אבל בכל מקרה
תגובה מאת אבנר
לגמרי מסכים עם הנושא של ציור שמן והחלקה של הפנים גם שכיביתי כל מה שניתן בהגדרות…
ממש מתסכל הדבר הזה.
אני מקווה שזה ייפתר עם העידכון תוכנה.
אגב אצלי גם הזיהוי פנים לא עובד ( אין איזכור אפילו בהגדרה שזה ממש ביזיון )
והחיישן מובנה במכשיר שזה הכי מצחיק
תשנה בהגדרות שפה ואזור את האזור להודו. אפשר להשאיר על עברית. זה יפתח את אפשרות זיהוי הפנים בהגדרות אבטחה.
תגובה מאת עוז
האם המעבר ל miui 10 תיקן את בעיות הוידאו והצילום?
תגובה מאת שחר כהןשלום, אני שבוע עם הטלפון לאחר העדכון וי שלי כמ הבעיות:
במסך הנעילה אם אני נכנס לפנס אי אפשר לצאת מהמצב הזה…
במסך הנעילה יש איקון לפתיחה מצלמה מהירה אך זה לא עובד…
במצב של אי פעילות ללא אינטרנט פתוח וכל האפליקציות ברקע סגורות הוא זולל סוללה יותר מאשר שהוא פעיל!
איך מגדירים את דף הבית? מדוע אי אפשר לעבור בלופ בין הדפים…?
אשמח למענה
שחר
את עניין המצלמה אתה יכול לפתור בהגדרות קיצורי דרך. ניתן להגדיר ש-2 לחיצות על כפתור הווליום, מפעיל את המצלמה.
יש לי גם בעיה שאני לא מצליח להעתיק קבצים מהמחשב לטלפון, וגם לא מצליח לפתוח קבצים מסוימים מכונן נשלף אם אני לא מעתיק אותם לטלפון.