בקצרה- המוצר עם התמורה הכי טובה לכסף כדי להגביר את הטווח של הרשת הביתית.
בגדול:
את המוצר הזה קניתי לפני כמה חודשים בעקבות המלצה בפייסבוק של גלאודס לפתרון של סיגנאל נמוך בקומה העליונה בדירה.
החלטתי להזמין אחד ולראות איך הוא עובד, ובמידת הצורך להוסיף.
ההתקנה וההגדרה מאוד פשוטים, ולוקחים פחות מ2 דקות למשתמש ממוצע (כולל ההגדרה באפליקציה של שיאומי וההתחברות לרשת המקומית)
ניתן להגדיר את הוויפי כך שייתן רשת חדשה לקומה העליונה בה הוא מגבר את הטווח או למעשה לרכב על אותו השם .
המוצר עובד כמו סוג של תחנת ממסר , מקבל סיגנאל חלש, ומתחיל אותו מחדש כך שבסביבתו הסיגנל יהיה חזק יותר.
לאחר ההצלחה של האביזר הראשון, רכשתי 3 נוספים כאלו גם לדירה שלי - בה רציתי שתהיה תקשורת טובה יותר במקרה של ניתוקים באינטרנט (קרה די הרבה (הוט(הספקתי להחליף ספק מאז חח ))) וגם לבית של אחי ( מקלט)…
כמובן שהמחיר שגלאודס נתנו היה הטוב ביותר, וגם אם לא - הייתי מעדיף לקנות בעזרתם - כך יש לי גיבוי מלא 100% ואבא ואמא לכל תקלה ותקשורת לקויה עם הסינים שעלולה להיות.
תודה.
מגדיל טווח קומפקטי, נוח וחזק יחסית לגודלו.
מספק טווח קליטה חזק(וגם קרינה) , ניתן להגדירו דרך אפליקציה בכמה דק והחיבור לחשמל מתבצע עם שנאי או דרך חיבור למחשב.
בשורה התחתונה מגדיל טווח זול וטוב לפתרון בעיות של קליטה חלשה\בינונית אם כי רק רוחב פס של 300M ואי תמיכה בתדר 5.
מוצר מצויין. עלות תועלת מדהימה. עושה את העבודה בצורה מצויינת, אין בעיות באינטרנט ומגדיל טווח למרחק די גדול גם דרך רצפה וקירות. ממליץ בחום בלי למצמץ.