שלום מחפש טכנאי להתקנת רשת טובה לקליטת אינטנרט וגיימינג במחשבים אשמח אם תשלח הודעה ל0505989479
תודה
אלי
לילדים שלי יש מחשב המחובר בין השאר למשחק הפורטנייט. המחשב שלהם מחובר בכבל לרואר הראשי שנמצא ליד הראוטר שלי. ולמרות שאצלי הוא מראה בבדיקת מהירות אינטרנט הורדה של קרוב למאה ופינג בסיבות 40 ms אצלם יש פינג של כמה מאות ומה שנקרא לאגים. אני לא מבין את הסיבה ולא מבין איך מאש שהיא כנראה מערכת אלחוטית טובה מאד תפתור את הבעיה?
אשמח לתשובה
חיבור חוטי תמיד מהיר יותר מחיבור אלחוטי. הלאג כנראה נובע מהשרתים של פורטנייט ומיקומם.
יש גם בעיה עם הטלויזיה שעובדת דרך מי בוקס ואינטנרטנט אלחוטי ועליה אני רואה נטפליקס בלי בעיה אבל סטינג נתקע פעמים רבות. מה לעשות אני לא יודע?
במי-בוקס תתקין אפליקצית בדיקת מהירות יש המון כאלה… אתה רוצה מעל 40mbps
איזו אפליקציה וגם אם נניח יתברר לי שהמהירות נמוכה. מה עושים? איך פותרים את זה? פניתי לספק האינטרנט אקספון ולא מצאתי פתרון. האם יש משישו בתשלום שמוכן לעזור לי. אין לי חשק לעשות דוקטורט על הנושא
תרשום speed test בחנות פליי ותתקין את האפליקציה הראשונה שעולה.
זה לא צריך להיות דוקטורט, אם המהירות לא מספיק גבוהה, תחליף חבילה באקספון או תעבור לחברה אחרת.
לאיזה ספק אתה ממליץ לעבור?
אין בהכרח קשר לספק או לחבילה. קודם תעשה בדיקת מהירות, תראה אם יש בעייה נקודתית בקליטה במקום.
תבדוק עם אפליקיצית analiti