רמקולים מומלצים

![](upload://gN1ZPxnAyseZ93MtO2pBzEHifA4.png)
<hr

פורסם ב: 

עודכן מאי 2019 כולנו מכירים את הרמקולים הזולים בתחנות הדלק וחנויות הטלפונים, אשר לרוב מאכזבים מאוד באיכות הסאונד ואיכות הבנייה. אם נחליט ‘להשקיע’ ונרכוש מותגים כגון JBL, UE BOOM, BEATS וכד’, נצטרך לשלם מאות שקלים. אפשר גם אחרת, היום יש רמקולים מ-ד-ה-י-מ-י-ם במחיר נוח לכל כיס. עם מפרט עדכני, ווליום חזק ואיכות סאונד – מצויינת!…

קניתי את הטרונסמארט מגה בעקבות ההמלצות, השתמשתי בו מספר שעות בודדות (לדעתי פחות מחמש) לאורך תקופה של חצי שנה והוא נדפק, שלחתי הודעה עם וידאו שמראה את הבעייה (עושה רעשים כמו תקתוקים) לגיקביינג הם רצו לזכות אותי על 3/4 ממחיר הקנייה, ביקשתי רמקול חד במקום והם אכן שלחו לי אחד. קצת אחרי יצא גדם הפורס, המלצתי לידידה שלי לקנות אותו, היא עובדת איתו במשך כמה שעות כמעט כל יום והיא ממש ממש מרוצה ממנו

קניתי את הטרונסמארט f4 בעקבות ההמלצות, השתמשתי בו חודשיים והוא נדפק, בבורותי פתחתי ואבדתי את האחריות. קצת אחרי יצא גדם הפורס, מחפש רמקול זול סביב 20 דולר חזק לפחות 20w ועמיד

קניתי 2 רמקולים של לוגיטק לפי המלצות
את ה ue boom 2
ואת ה ue roll 2
מרוצה מאוד משניהם.
סאונד מרשים איכותי ועוצמתי
וכמובן עמידות למים שזה מצויין!!!

קניתי את Logitech UE ROLL 2 ואני יחסית דיי מרוצה ממנו ממליץ ניתן להיכנס איתו למים וגם מגיע עם מצוף קטן לבריכה כדי שיצוף על המים תוך כדי שמיעה למוזיקה

קניתי את המומלץ tronsmart element force, ואני מאוד(!) מרוצה.
עם הקופון שלכם עלה לי פחות מ50$.
רמקול חזק, איכות סאונד מצוינת, מתחבר כמעט באופן מיידי לבלוטות’.

אני רוצה לחבר אותו לפסנתר החשמלי של הבת שלי, רק אני לא כל כך מבין בזה… בפסנתר יש יציאת aux, נדמה לי. זה אפשרי?

קניתי את ה Anker soundcore motion b (בכ 130 ש’'ח)
בגדול אני מאוד מרוצה מהרמקול, הבאס באמת איכותי יותר בהשוואה לרמקולים אחרים שבדקתי.
העוצמה שלו אולי נמוכה יותר מה Flip 4, אבל בתוך חדר כמעט ולא מרגישים את ההבדל.

כמובן, יש לו חיבור AUX. שמח לשמוע שאתה מרוצה :slight_smile:

תודה!
פשוט מחבר את הכבל שמגיע עם הרמקול - אל היציאה/כניסה בפסנתר?

תגובה מאת Yair
איך איכות הסאונד של ה element force לעומת oontz?