סינוסים? כאב ראש? אלרגיה? על מכשירי לייזר ותרפיית אור מבית שיאומי שיעזרו לכם לנשום!

קנייה12DEC6
$63.61

פורסם ב: 

טיפול בסינוסיטיס ואלרגיות ללא תופעות לוואי

אני לא סובל מכאבי ראש כמעט בכלל.

בצעירותי חוויתי תקופה קצרה של כאבי ראש חזקים. שיניתי תזונה מצ'יריוס וחטיפים לתזונה קצת יותר מאוזנת ובריאה וטפו טפו טפו, למעט כאבי ראש נדירים מאוד שמסמנים לי שיש לי חור בשן, הכל טוב.

אין אלרגיות, אין מיגרנות ולא נדרשתי לכדורים ושאר תרופות, אבל אל חשש, אני לא כאן להטיף לכם על טבעונות או משהו בסגנון.

לפני קצת יותר משנתיים זה השתנה. ממש רגע לפני שפרצה מגפת הקורונה, חליתי בשפעת כלשהי שהשביתה אותי לשבוע שלם.

סינוסים גדושים, אף סתום ומנוזל, שיעול, חום, חולשה כללית, כל הבלאגן. זו הייתה קורונה? לא יודע, עוד לא היו בדיקות אז. מאז חטפתי גם אומיקרון כמו כולם והרבה שעות עם מסיכה והיום אני סובל מכאבי ראש מעיקים מהסינוסים כל הזמן.

לקח לי זמן להבין שהכאב ראש המעיק הזה וכאב חד בשיניים לעיתים, מגיע בכלל מהסינוסים. בפעם הראשונה אפילו רצתי לתור חירום אצל רופאת השיניים והייתי בטוח שאני צריך איזה טיפול שורש דחוף מרוב כאבים.

רק אחרי צילומים הבנו שאין שום חור והכאב כנראה מוקרן מהסינוסים.

כמו כל פציינט טוב ואחראי, איך שהגעתי הביתה פתחתי גוגל ויוטיוב, למדתי על הבעיה וניסיתי כל טריק ברשת. תרגילי לחיצה שונים עזרו קצת. אקמול, אספירין וקפאין גם.

אבל, עדיין הבעיה לא נעלמה ויש לי סוג של סינוסיטיס כרוני. לא חמור מספיק כדי לדרוש ניתוחים ואנטיביוטיקות חזקות, אבל מספיק כדי להפריע לי (מאוד) פעם בשבועיים כבר יותר משנתיים (!!!)

אז אם אתם כמוני, סובלים לעיתים מכאבי ראש מהסינוסים, מאלרגיות או שאריות ממחלה או המסכות, הנה פתרון נוסף שווה לנסות – בלי להידרש לכימקלים ותרופות עם תופעות לוואי.

תרפיית אור!

אל חשש, לא נמכור לכם כאן לייזר מחייה מתים ומרפא כל סוגי המכאובים, אלא עובדות מבוססות בלבד.

שלל מחקרים לאורך השנים מצאו שפוטותרפיה עם אור אדום / לייזר בטווח ה660nm לכמה דקות בנחיריים, מצמצמים משמעותית את הדלקת והתסמינים השונים של סינוסיטיס. אומנם לא בוצעו מחקרי ענק בתחום, אך רוב המחקרים שכן נעשו (על מאות נבדקים במצטבר) מצאו יעילות גבוהה של מעל 70% גם אחרי טיפולים בודדים.

אספתי לכם כמה מהמחקרים הבולטים בתחום כדוגמא:

יש אף מחקרים שמצאו שיפור כללי, גם אצל ספורטאים. אז אם טיפול קצר בן כמה דקות יכול לחסוך לכם תרופות, ימי חופשה ובאסה כללית בכל פעם שהאלרגיה/שפעת/דלקת באה לביקור, אז על מה נותר להתלבט? על זה אפשר לומר רק –

אם יעבוד מעולה, אם לא יעבוד. לא נורא, לפחות ניסינו.

כמה זה עולה ומה קונים?

• יש כמה אופציות בודדות מאמזון עם משלוח חינם בקנייה מעל 49$, אבל יקרות יחסית ומעל לרף המס, אלא אם יש לכם חשבון פריים. לדוגמא LASEPREHT או 2 LASEPREHT
  • בעליאקספרס, תמצאו כמה אפשרויות במחירים זולים להפליא, מכאלו עם חוטים ב5-10$, לאלחוטיים סביב ה20$, אבל לכו תדעו אם דייקו בגל האור המדוייק הנדרש והבטוח.

אבל אני ממליץ לכם להשקיע עוד כמה שקלים ולבחור בכאלו מבית שיאומי אשר סביר להניח בטיחותיים יותר, איכותיים יותר ויעילים יותר. כאלו שאפשר להיות די בטוח שהם נאמנים לכל התעודות והנתונים ולא סתם מנורת לד אדום.

המחירים הם סביב ה60$-70 בלבד עם הקופונים העדכניים כאן.

יש להם 2 דגמים בולטים ומשתלמים לבחירתכם:

Youpin Zdeer Rhinitis Laser

עם יחידת תצוגה וקשת להחזקה נוחה על הפנים והראש.

החל מכ$66.78 אצל המוכרים הבאים:

Xiaomi HOPHYSIO

בסגנון אוזניות TWS אלחוטיות – יחידה אלחוטית לחלוטין כולל קייס להטענה וחיטוי עצמי אוטומטי עם UVC.

זמין בחנויות הבאות:

אני כבר הזמנתי ומבטיח לעדכן 🙂
מה איתכם?