- Price: $30.99
- Coupon:
MARUP3
- Deal: מטען אחד לכווולם! מטען מהיר Toocki 140W GAN עם 5 פורטים וטעינה USB-C PD 100W רק ב$30.99!!! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: Toocki GaN Ladegerät 140W 100W 65W LED Display Laptop Desktop USB C Ladegerät Für iPhone 12 13 xiaomi Charging Station Schnelle Ladegerät| | - AliExpress
- Price: $29.07
- Coupon:
ANUP3
- Deal: מטען אחד לכווולם! מטען מהיר Toocki 140W GAN עם 5 פורטים וטעינה USB-C PD 100W רק ב$29.07!!! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: Toocki GaN Ladegerät 140W 100W 65W LED Display Laptop Desktop USB C Ladegerät Für iPhone 12 13 xiaomi Charging Station Schnelle Ladegerät| | - AliExpress
לא עדיף לקנות מחברה מוכרת יותר (בייסוס נניח), עם כל ההגנות שפירטתם בעבר שיש שם?
וגם, יכולים לפרסם כבלים שמתאימים לטעינה מהירה?
תמיד יש יותר מוכר, יותר ‘איכותי’ וכו’. למה BASEUS ולא UGREEN או אנקר?
על מותג משלמים…לפעמים בצדק ולפעמים לא. ממה שהתרשמתי מהסקירות ברשת, כמות הביקורות וכו’ למטען הנ"ל, הוא תמורה טובה למחיר.
בעיקר שאלתי בהיבט הבטיחותי. בעבר סקרתם את שלל ההגנות שיש לבייסוס… נראה לי חשוב. השאלה אם זה תקף גם למוצר הזה. בסוף זה מוצר שמחובר לחשמל עשרים וארבע שבע…
.
ברור, אני לא מפרסם סתם. כל מטען שאינו מותג מבוסס ומוכר מאוד, אני מוודא ביקורות ברשת ובאתר בנוסף למפרט. יש כמובן שפע מטעני NO NAME זולים עוד יותר אם רוצים…אך שלא נעלה כאן.
ומטען רק עם type c יש לך להמליץ?
יש המון באתר, אבל דווקא רק עם TYPE C פחות מומלץ לטעמי. יש עדיין המון מוצרים שמשום מה לא נטענים עדיין עם TYPE C לTYPE C אז תמיד טוב שיש עוד USB אם צריך, מה גם שלרוב המחיר והגודל זהים.
שאני נכנס הם מקפיצים לי את המחיר ל38 דולר. דרך גלישה פרטית זה יורד למחיר שכתוב פה אבל שאני מתחבר למשתמש זה שוב עולה. יש פתרון?
המחיר יורד אוטומטית בקופה. 3$ בקנייה מעל 20$.
- Price: $33.99
- Coupon:
JUNEUP3
- Deal: מטען אחד לכווולם! מטען מהיר Toocki 140W GAN עם 5 פורטים וטעינה USB-C PD 100W רק ב$33.99! | ZUZU DEALS - זוזו דילס