Tenda Nova MW6

Tenda Nova MW6 https://cdn.zuzu.chat/uploads/default/original/3X/b/d/bd3319bcc39c49e454d69fcc50c5ba07b88e0ba6.jpeg
none 0.0 0

44$, הקופון לא עובד, פייפאל לא מוריד

לחץ על קופונים אחרונים לצד המחיר לקופונים נוספים. לדוגמא ZUZU6 בקניית זוג

אני לא מבין למה אתם ממשיכים להמליץ על המוצר הזה. קניתי 3 יחידות בפעמים נפרדות ותמיד נתקלתי בבעיות. מביקורות ברשת של משתמשים ולא של אתרי ביקורת, כולם אומרים שיש ניתוקים וקצב גרוע וזה גם מה שקורה אצלי.

טוב קודם כל - ההמלצה שלנו כבר כשנתיים לפחות היא להשקיע קצת יותר ולבחור בדגמי WIFI 6 החדשים והטובים יותר של וואוי, שיאומי, TPLINK, אסוס וכו’. אם תטרח לקרוא רגע תראה שזה גם רשום גם כאן בפסקה הראשונה ובכל דיל על TENDA מהשנה-שנתיים האחרונות לפחות.
למיטב ידעתי הייתי הראשון בארץ להמליץ על הTENDA MW3 ובהמשך הMW6 וכנראה גם הראשון לארגן מבצעים עם הספק באליאקספרס. אפילו הציעו לנו להיות היבואן בארץ…עם זאת, הייתי גם הראשון לומר שמשתלם יותר לבחור בדגמים חדשים וטובים יותר. הMW3/6 - נותרו מומלצים למי שזה מתאים לו, בתקציב מוגבל ולא צריך כרגע או בשנים הקרובות יותר מזה - והרבה גם מבקשים אותם. בהשוואה למגדילי טווח, חשמל, נק’ גישה וכד’ - הם בוודאי טובים יותר ואף זולים יותר לרוב.

לגבי התקלות -
אין שום מוצר ובטח לא בתחום הרשת וWIFI ללא תלונות…לא קיימת חיה כזאת. גם על הMESH של גוגל, אסוס, TP LINK וכו’ שעולים מאות דולרים - תמצא כמה מאות מאוכזבים.
זה שאתה נתקלת בבעיה לא מעיד על הכלל. זה שחיפשת על בעיה מסויימת ומצאת…גם לא. אני יכול למצוא לך המון תקלות ועדויות ממשתמשי אייפון ומרצדס קלאס C. בין זה לבין לומר שהמוצר הוא מיידית לא מומלץ או גרוע הדרך רחוקה. הכל צריך לבוא ביחס למה התקלה בדיוק, כמה אנשים מהסה"כ נתקלו בה וכו’.
מניסיוני האישי - גם אצלי בבית, גם בני משפחה - עובד ללא בעיות וניתוקים כבר שנים ברציפות. הפעמים היחידות שהיו ניתוקים - היו כי בגלל ספק האינטרנט או שימוש לא נכון (אצל בני המשפחה לדוגמא הזיזו למקום בלי קליטה טובה כך שהיחידות היו מנותקות זו מזו).
גם ברשת יש מאות ואלפי ביקורות חיוביות, כמו גם אצלנו בקבוצה. כולם שקרנים בני שקרנים?
ביקורות באמזון MW3 >
https://amzn.to/2UiA34X
ביקורות באמזון MW6 >
https://amzn.to/3B3la74
ביקורות באליאקספרס >

בסוף אין לי שום אינטרס או מניות במותג או אתר מסויים ואני לא מרוויח שום דבר ‘מלקנות’ לעצמנו קהל מאוכזב מההמלצות. אני יכול להמליץ על TP LINK, על TENDA, על XIAOMI וכו’. זה לא משנה. האינטרס היחיד הוא לשרת את הקהל שלי נכון. זה לא אומר להשליך כל מוצר והמלצה למים ברגע שעולה תלונה או שתיים. ההמלצות לוקחות בחשבון גם את התלונות והמאוכזבים (גם אם מעט) וגם את המרוצים, הסקירות שלנו, ברשת, החלופות וכו’.
אני מציע לבדוק עדכוני קושחה, לאפס את כל היחידות ולהגדיר מחדש. יש המון הגדרות ומשתנים - ערוצים, תדרים, מיקום כל יחידה וכו’ שיכולים להשפיע.

קודם כל אני מתנצל אם הבנתי מהפוסט שלי שאני תוקף אותך. כל מה שאני אומר זה שאמנם זה מוצר זול יחסית לאחרים אבל המוצר פשוט לא טוב. ברור שיש תלונות על כל מוצר בעולם וברור שיש מקרים נקודתיים של תקלות. לגבי המוצר הזה, ממה שאני קראתי כל מי שמשתמש בו לאורך זמן, בבופו של דבר מאוכזב.
אצלי היתה יחידה אחת שהתנתקה כל שעה בערך לכמה דקות. הזמנתי אחרת והיא חא מתנתקת אבל כל כמה זמן(משתנה) קצב החיבור יורד ל 1MB ולא מסתדר עד ריסטרט. זה קרה לי גם מסט הראשון וגם אחרי שהחלפתי יחידה וזה משהו שהמון אנשים מתלוננים.
הבעיה המרכזית לדעתי היא שאין תמיכה מטנדה בשום צורה. ניסיתי להתקשר, לשלוח מייל ולדבר בצ’ט מולם ובכל הערוצים אין תגובה.

אני חושב שאתה קצת מכליל מהבעיה שלך על כל השאר. מין הסתם אם המוצר הזה כזה גרוע שהיו ניתוקים לכל מי שמחזיק בו וכולם מאוכזבים, זה היה משתקף בכל פינה - בתגובות כאן, באתרים, בביקורות וכו’.
עדכנת קושחה? איפוס? ניסית הגדרות אחרות?

יש לי שלישיית mw3 כמו גם להורים שלי בערך שנתיים וחצי והם אחלה, מעט תקלות יחסית לראוטרים קודמים.
אני מסכים שהיום יש מוצרים יותר משתלמים, המחירים שלהם לא השתנו כלל בזמן הזה.
עם זאת אחד היתרונות של mesh זול הוא שקל מאד להוסיף נקודת יתירות, מה שמעלה את היציבות.

היי, מה לגבי המכס ראיתי בפוסט אחר, שרשום שמומלץ להזמין יחידה לכל מען, עדיין נכון? צריך 2 יחידות.
תודה!

אז תזמין בנפרד על 2 שמות שונים.
ממליץ לבחור בנ"ל כשדרוג למערכת קיימת של MW3/6. אם אין כלום - תוסיף כמה דולרים ותיקח את הטובים יותר של שיאומי/וואוי.