POCO X3 Pro 8+256

POCO X3 Pro 8+256 https://cdn.zuzu.chat/uploads/default/original/3X/9/3/93474947c58a8ebe6010194749f2e26cc0b92c84.jpeg
none 0.0 0

האם מגיע עם ROM גלובלי? תומך בתדרים בישראל?

ברור, לא היינו מפרסמים בכלל אם לא היה תומך ומגיע עם גלובלי.

אני לא חושב שהמחיר מחו"ל משתלם לעומת מה שאפשר לקנות בארץ… הבדל זניח ביותר

כמובן זכותך לקנות איפה שנראה לך. דברים שמשתלמים יותר כאן בארץ - אנחנו מפרסמים לא מעט וממליצים בהתאם.
חשוב להזכיר שבלי התחרות שמציג היבוא האישי, המחירים בארץ לא היו כאלו זולים, בדיוק כמו כל תחום אחר שבו אין מספיק יבוא אישי ותחרות שלוחצים את החנויות לתמחר בשפיות. לכן קודם כל לומר למי שקונה מחו"ל שהוא טועה, זו טעות, כי אלו בדיוק האנשים שחוסכים גם לעצמם - וגם לך בקניה בארץ.
שנית, לחלק ההבדל כאן לא זניח ואם משווים בזאפ…אז לא פעם המחירים הזולים בארץ מתגלים כפיקציה. אין מטען מהיר מקורי, אין מגן, אין במלאי וכשיגיע למלאי יהיה רק בכתום קלמנטינה, אבל יש לנו חבילה מפנקת מיבואן רשמי ברק עוד 300 ש"ח, רוצה?
זו תופעה שנמשכת כבר שנים ואין כמעט שבוע בלי תגובות ממאוכזבים אצלנו בקבוצה על העניין.
מאחר והאחריות במחירים הזולים האלו בדר"כ שווה כקליפת השום ברגע שיצאת מדלת החנות, אז גם שיקול האחריות הוא זניח. לי זה נראה אבסורד שאנשים מוכנים לחכות חודשים לסיבוב שנתי באילת/לטרטר חברים ומשפחה, כדי לחסוך 50-100 ש"ח מע"מ, או לקנות מהחנות הכי זולה בזאפ העיקר שיהיה כמה שקלים פחות…אבל כשאפשר לחסוך עוד יותר פתאום זה לא הגיוני ומשתלם בכלל.
Facebook Gruppen?cft[0]=AZWdQSEW3zCVvgb9IZVJingh-S4c9viv1VG-Y6hAd6sgGm5NHan_rqrISDZ2TS-IX5T2EYayXxAq2-fzl7SO4TDpq4RovdZO6VzpjjFMcUjtheqdVkBV7FPwTR9BfbPG2MaIP511912-nE1Hdkgrymz8&tn=%2CO%2CP-R

אלעד, שלא תבין אותי לא נכון, אתם עושים עבודת קודש ואני קונה הרבה דברים לפי ההמלצות שלכם, אני פשוט חושב שקניה מחו"ל בפחות מ10% מהמחיר בארץ (על אותו המוצר בדיוק עם כל הרכיבים המקוריים) לא משתלם במיוחד (ואני קונה הרבה מחו"ל), שוב זו הדעה שלי…

אין בעיה. דעה לגיטימית והסברתי גם את הלוגיקה מאחורי הפרסום. רבים הזמינו בזאפ לכאורה באותו המחיר של חו"ל רק כדי לגלות ש’בדיוק נגמר’/לא במלאי וכו’…