Plantronics Backbeat Fit - אוזניות ספורט מעולות!

פורסם ב: https://zuzu.reviews/plantronics-backbeat-fit-review/

PLANTRONICS BACKBEAT FIT – האוזניות שיזיזו אתכם! אמ:לק מהאוזניות האלחוטיות הטובות שסקרתי! מומלצות בחום, בעיקר לספורט. אומנם עולות יותר מהסינית הממוצעת, אבל גם איכותיות יותר, נוחות יותר, עמידות יותר ועם שנתיים אחריות בארץ. לקנייה! למבצע פלנטרוניקס – הנחה בלעדית בקופה לגולשי האתר! סקירת וידאו https://tavi.ly/15t7 קצת רקע הבקביט פרו הן לא דגם חדש, הן כבר…

תגובה מאת דוד
הסאונד באתר כל כך טוב, או שזה "ביחס למחיר" כמו ההמלצות המאכזבות על בלודיו?

תגובה מאת אלי
תלוי איזה בלודיו, יש להם אוזניות טובות ויש גרועות

סאונד באתר?
אוזניות וסאונד זה עניין סובייקטיבי מאוד. זה תלוי מה שומעים, התאמה לאוזניים ועוד. יש שאוהבים באס חזק, יש שאוהבים טרבל ועוד. גם איכות המקור, ואף חיבור הבלוטות' בקודקים שונים משפיע מאוד.
אני ורבים כאן מצאו שדווקא אוזניות מוניטור, אודיופילים וכד' המהוללות באתרי סקירות סאונד שונים, נשמעות בפועל פחות טוב ופחות 'כיפיות', דווקא בגלל הסאונד השטוח וה'מדויק' יותר, לעומת הפופלאריות יותר שתמצא אצלנו בהמלצות, בנמכרות ביותר באמזון, אליאקספרס וכד', שמבליטות מעט את הבאס וכד'. זה פחות 'מדוייק' אבל לרוב האנשים זה נשמע יותר טוב.
כל ההמלצות בכל אתר הן "ביחס למחיר". מין הסתם לBOSE או Sennheiser בכמה מאות דולרים ייתכן והסאונד יהיה טוב יותר. אז מה?
אי אפשר לקלוע ל100% מהאנשים באוזניות. רוב הקוראים כאן דווקא כן מרוצים וכן מסכימים עם עשרות הסקירות אוזניות ורמקולים שכבר עשיתי. אם התאכזבת מבלודיו כזו או אחרת (שאגב יש להם 'רק' כמה עשרות דגמים כבר, עם הבדלים משמעותיים בסאונד, בטכנולוגיה והעיצוב, רובם מככבים באינספור סקירות חיוביות ברשת ובאתרי המכירות כבר הרבה שנים, כך שההערה הזו, בטון הזה, ממש לא במקום), אז זו הדעה שלך וזה בסדר.

תגובה מאת דוד
התכוונתי הסאונד באמת, לא יודע איך יצא לי אתר.

ההנאה מסאונד סובייקטיבית, האיכות לא.
באס מודגש או לא באוזניות סוג ב' ישמע חרא. בגלל זה אני שואל אם זה סאונד באמת טוב או רק ביחס למחיר.

תגובה מאת דוד
ד"א אין פה טונים, אני לא כתבתי שאתם המלצתם עליהם כי אני לא זוכר.
קניתי שני דגמים של בלודיו בעקבות המלצות של קבוצה מתחרה (כן של ההוא שמתלהב כמו בערוץ הקניות) והתאכזבתי קשות.

אני לא יודע לומר לך איך הסאונד ישמע לך, רק לתאר איך הסאונד עבורי, ולהשוות לשלל אוזניות אחרות שסקרתי כאן באתר. מזה סוג ב' למשל? יש לבלודיו דגמים מעולים כמו הUFO עם 8-12 דרייברים, או הויניל פלוס עם דרייברים ענקיים. שני אלו זכו בביקורות מעולות והרבה. הרוב מסכימים שהן לא רק נשמעות נהדר, אלא גם הרבה יותר ממחירן.
גם דגמים זולים יותר שלהם זכו בלא מעט מחמאות ובימים שBEATS מכרו אוזניות פלסטיק עם משקולות בפנים כדי שירגישו איכותיות יותר במחיר מופקע, בלודיו מכרו TURBINE זולות במיוחד עם סאונד שרוב האנשים הסכימו שעדיף.
האם יש להם דגמים פחות טובים? בוודאי שיש. בדגמים הזולים אבטחת האיכות והחומרים ממש לא להיט, הסינון רעשים האקטיבי לא עושה כלום בערך, דגם T4/T5 לא להיט ועוד. עדיין למחירם - הם לא רעים בכלל.
לכל חברה יש, גם לסוני, שנייסר וכד' כך שעדיף לבחון כל דגם לגופו ולא לפסול מותג שלם עם קטגוריות מוצרים, טכנולוגיה ומחירים שונים.
לגבי הפלנטרוניקס - כאמור הן אוזניות פתוחות, אז מראש זה נשמע מעט פחות חזק ועשיר מאוזניות IEM שנדחפות עמוק בפנים או אוזניות ON EAR/OVER גדולות שמקיפות את האוזן. זה אחרת (ולספורט זה עדיף כאמור). עדיין, בהתחשב בכך, הן נשמעות מצויין לטעמי, בין אם היו עולות 50 ש"ח או 500 ש"ח.

היי,
כיוון שהן לא אטומות לגמרי האם המוזיקה נשמעת כלפי חוץ?