יחידת חילוץ! מפרץ ההרפתקאות | Paw Patrol בדיל היום עם שלל דגמים במחירים נדירים!

יחידת חילוץ! מפרץ ההרפתקאות | Paw Patrol בדיל היום עם שלל דגמים במחירים נדירים!
none 0.0 0

פורסם ב: 

מפרץ ההרפתקאות | Paw Patrol

הילדים שלכם אוהבים את מארשל, צ'ייס, רוקי, ראבל, סקיי וכל החבורה?!

כולם אוהבים!
בארץ בכל פעם שאני מסתובב עם הילדים בקניון והם מבקשים איזה משחק מהסדרה בחנות הצעצועים הקרובה, אני פשוט מזדעזע מהמחירים המוגזמים כאן. פי 2, פי 3 וגם פי 4. השתגעתם?
באמזון לעומת זאת תוכלו לקנות מגוון עצום בגרושים!
היום יש לכם הזדמנות על שלל דגמים מבוקשים, כולל בלעדיים לאמזון, במחירי רצפה!
הילדים שלי בחרו את המטוס של צ'ייס וסקיי וגם אופנוע וקרנו מאושר כשהם הגיעו. בתמונות הם נראים קטנים…אבל מדובר בצעצועים גדולים יחסית, עם אורות, קולות, כנפיים נפתחות, גלגל קופץ וכד' והם גם בנויים חזק 🙂
במחירים כאלו שווה להזמין גם כמתנה שווה למשפחה/חברים/ימי הולדת.
משלוח חינם בקנייה מעל 49$ לכל הדגמים הבאים:

Paw Patrol, Jet to The Rescue Chase’s Deluxe Transforming Vehicle with Lights and Sounds, Amazon Exclusive

רק ב6.57$!

Paw Patrol, Rocky’s Recycle Truck Vehicle with Collectible Figure, for Kids Aged 3 and Up

רק ב6.99$!

Paw Patrol, Jet to The Rescue Deluxe Transforming Spiral Rescue Jet with Lights and Sounds, Amazon Exclusive

רק ב$11.89 במקום $39.99!

רק ב$6.99!

Paw Patrol, Dino Rescue Rubble’s Deluxe Rev Up Vehicle with Mystery Dinosaur Figure
רק ב$7.99!

Paw Patrol, True Metal Jet to The Rescue Gift Pack with 7 Collectible Die-Cast Vehicles, 1:55 Scale, Amazon Exclusive
רק ב$9.79 במקום 24.99$!

Paw Patrol, Jet to The Rescue Marshall’s Deluxe Transforming Vehicle with Lights and Sounds, Amazon Exclusive
רק ב$5.99 במקום 14.99$!

Paw Patrol, Jet to The Rescue Skye Deluxe Transforming Vehicle with Lights and Sounds, Amazon Exclusive
רק $6.57 במקום $14.99!

Paw Patrol, Dino Rescue Skye’s Deluxe Rev Up Vehicle with Mystery Dinosaur Figure
רק ב$7.99 במקום 14.99$!

יחידת החילוץ ציס אופנוע