ONEPLUS 8 החדש במחירי כסאח! החל מ570$!

570$

פורסם ב: 

ONEPLUS 8 החדש והמבוקש!
במחבר צבעים יפים, עם רום גלובלי ומטען מהיר כמובן, רק להכניס סים ולהנות.

איך מגיעים למחיר הזה?

1. מתעלמים מהמחירים שבתמונות…כמו בכל סייל, אלו מחירים שאי אפשר באמת להגיע אליהם ונגמרים אחרי שנייה/יחידה אחת. כמו שאומר הפתגם הסיני הישן – עדיף סמארטפון אחד במחיר טוב ביד, מסמארטפון במחיר מצויין בסין.
  2. נכנסים לכאן (רק בדפדפן, לא באפליקציה של אליאקספרס), ובסרגל העליון של האתר משנים מיקום ל Russian Federation, לוקחים נשימה וסופרים עד 5…עד שהשפה תשתנה לרוסית והמטבע לרובל (RUB) כך
    ![](upload://58QWfrNDKibeWtiwDfUE8OiGNgg.jpeg)
    ולוחצים על SAVE.
  3. אוספים את הקופון מאמצע הדף:
    ![](upload://qjQK1SvsWx8rYioHZthIjkKaMlk.jpeg)
    הוא נשמר אוטומטית לחשבון שלכם ויתן לכם הנחה של 18$!
  4. אפשר לחזור לישראל, אנגלית/עברית ודולרים בסרגל העליון.
  5. נכנסים לכאן, לוחצים על get coupons לצד המחיר, אוספים את כל הקופוני סלקט הזמינים בלחיצה מספר פעמים, עד כ60$ סה"כ. לי המטבעות שצברתי במשחקים המטופשים השונים הספיקו ל40$. אפשר כמובן לצבור עוד.
    המחיר הסופי אצלי הגיע ל$591.26 שהוא מחיר מעולה לכל הדעות ביחס למחיר ה'רשמי' בעולם – 699$ ובוודאי מול המחיר המוגזם בארץ…
  6. והנה קיבלתם מחיר היסטרי לגמרי, למכשיר מצויין עם רום גלובלי רשמי ומטען מהיר רשמי. בפער של מאות שקלים ממחירו בארץ:
    ![](upload://vFC0mFSUCmIaYHDJ6Kx5lR3kjbX.png)
  7. תתחדשו 🙂
  8. אותו ה'טריק' זמין כמובן לעוד שלל מכשירים שווים!

***שימו לב – כבכל שימוש בקופונים מרובים/קופונים למדינות אחרות/הנחה יוצאת דופן…קיים סיכוי לא זניח כלל שהמוכר/אליאקספרס יחליטו לבטל את העסקה. קחו זאת בחשבון ואל תתעצבנו, זה שווה את הניסיון 🙂

מוכר נוסף:

![](upload://sz6RLEMlHxi2WvzfqAFcxfCKgn3.webp)

רק כ603$ עם הקופון HG2ATT0EI9FW וקופוני המוכר.

לקנייה!

לגבי הספק השני ברשימה הייתי נזהר מאמינותו. הטלפון רק הושק ב 14.4 ויש כבר פידבקים מ 18.4 חוץ מזה שהפידבקים באים מרוסיה ואוקראינה באנגלית טובה…

הכל ייתכן, אבל זה פנטזי…אולי המוכר הכי ותיק ופופלארי באליאקספרס לסמארטפונים כבר עשור.
לרוסיה ואוקראינה יש להם משלוח מאוד מהיר וגם מחסנים מקומים כך שלא נדיר שמגיע מהר שם.

המממ…כתוב שנשלח מסין…הטלפון הושק ב 14.4 בלילה. בתאריך 18.4 בבוקר מוקדם יש 6 תגובות תוך 30 דקות, פחות מסתדר לי…אולי המוכר וותיק ואמין, אבל התגובות לא

FANTACY לא שולח לארץ

את הדגם PRO