ראוטר MESH חזק ומשתלם! HUAWEI WiFi AX3 Enhanced Edition – מהדורה בלעדית לאליאקספרס במבצע השקה ב$59.33!

ראוטר MESH חזק ומשתלם! HUAWEI WiFi AX3 Enhanced Edition – מהדורה בלעדית לאליאקספרס במבצע השקה ב$59.33! https://cdn.zuzu.chat/uploads/default/original/3X/2/a/2a2d39144eaac89e6897c09f20fd1885a98fd86b.jpeg
none 0.0 0

האם הראוטר כולל מודם?

לא

תודה. הזמנתי את הנתב כי יש לי נסיון טוב עם דגמים דומים בעבר, אבל אני רק רוצה לציין שהיו לי בחודשים האחרונים בעיות עם ציוד אלחוטי שנעצר במכס ע"י משרד התקשורת ונאלצתי לבקש כי יוחזר לשולח ובסופו של דבר גם לא קבלתי זיכוי עבורו, כך שיש לקחת סיכון זה בחשבון כשמזמינים מוצר שכזה. הבנתי שאין את הבעיה הזו כאשר מזמינים מבנגגוד, אבל נתב עם מפרט דומה יקר יותר בכ-15 דולר בבנגגוד

מה עדיף, זה של וואוי או שיאומי AX6?

מפורט כאן -

שורה תחתונה? בעיקרון הAX6 עדיף. עם זאת רבים ממליצים על הוואוי והממשק שלו וההבדלים בביצועים בפועל הם זניחים, כך שזו יותר בחירה של עיצוב וממשק מועדף.

מה ההבדל בין ה-pro ל-enhanced? האם ה-pro עדיף?

ממליץ על הנ"ל. גם עם שיפורים וגם גלובלי.

אלעד, אם אני בתשתית סיבים, אני צריך גם מודם בנוסף?

לא, אתה צריך מתאם רשת סיבים. תפנה לספק שלך ותבקש - רובם נותנים בחינם / יאמרו לך מה צריך לרכוש (כ100 ש"ח).

אם אני על תשתית אינטרנט רגילה, אני יכול להחזיר את המודם\ראוטר שיש לי חזרה לספק התשתית,
ולהשתמש רק בראוטר הזה?
אני אוכל לחבר אותו ל mesh של חברת דקו (קניתי לפני שנתיים)?