Melitta SOLO & Milk | מכונת פולי קפה עם מקציף חלב ב₪1829 בלבד! כולל משלוח! ושנתיים אחריות אמזון!

Melitta SOLO & Milk | מכונת פולי קפה עם מקציף חלב ב₪1829 בלבד! כולל משלוח! ושנתיים אחריות אמזון! https://cdn.zuzu.chat/uploads/default/original/3X/b/f/bf6037142825a46d62faf5c07416267ca2014609.jpeg
none 0.0 0

על שתי המכונות קפה של melitta אתה כותב שיש אותן ליניב לוי…

פששש ממש גשש בלש אתה! :slight_smile:
יש לו את הSOLO & MILK. בסדרה הזו יש הרבה דגמים - E950-951, 952, 957…וגם תת דגמים E957-102,103 וכו’.
ההבדל במספר ושם הדגם נובע בעיקר מאם יש מקציף או אין (ואיזה) ולאיזה איזור גאוגרפי היא מיועדת לשיווק (וגם תקע, צבע וכו’).
מעבר לכך מדובר הלכה למעשה באותו הדגם עם אותה האמינות, אותה המטחנה ולחץ BAR, פלוס מינוס תוכנית ושאר ניואנסים, כך שהעובדה שלחברינו יניב שמפעיל אותה בעסק כבר שנים ללא תקלות - נכונה בין אם מדובר בתת דגם E953 או E950 או 957…
מוזמן לבדוק בעצמך, לדוגמא כאן בעמוד 3 -

הערתי את זה בגלל שהזמנתי דרך ההמלצה שלך את אחת המכונות וחשוב לי שהיא תהיה אמינה.אני מאוד סומך על הסקירות שלך והן בד"כ מעולות

כל הסדרה הזו נחשבת לאמינה מאוד וגם קלה יחסית לתיקון ועם חלפים זמינים. ההבדלים בין תתי הדגמים כפי שניתן לראות - לא גדולים.

שלום, מה עדיף Philips 2200 Series EP2220/10 או הSOLO? הם במחיר דומה. אני מוטה למליטה אבל הפיליפס יפה יותר ומתאימה לי יותר למטבח.

למליטה יש רקורד אמינות מרשים מאוד לאורך שנים והרבה ביקורות טובות. לפיליפס קצת פחות. מצד שני…הפיליפס דיגטלית עם מסך מגע, עם שנתיים אחריות מקומית, עם 1 קילו קפה מתנה ואם היא גם מתאימה לך למטבח יותר…אז לדעתי לך עליה. הלוק לא פחות חשוב מהשאר :slight_smile:

אני הייתי הולך על המליטה נראלי יש לה אחלה ביקורות