יותר זול מהסינים! Logitech MX Master 2S – מלך העכברים עם משלוח חינם באמזון וללא מכס! רק 66.99$!

יותר זול מהסינים! Logitech MX Master 2S – מלך העכברים עם משלוח חינם באמזון וללא מכס! רק 66.99$! https://cdn.zuzu.chat/uploads/default/original/3X/2/d/2d8cbd615ce895e4a1b3057209c2470657227a03.jpeg
none 5.0 1

מישהו ניסה עכבר בסגנון הזה ? נראה טוב

זה העכבר הכי טוב שיש. אל תתפתו לכל מיני RAPOO וחיקויים אחרים. זה פשוט משהו אחר. מומלץ!

יש לי אותו וזה עכבר מעולה! גם אני הזמנתי מאמזון אבל כשהיה יותר יקר ובכל זאת תמורה מעולה למי שעובד הרבה עם המחשב. אין מה להשוות לעכברים אחרים.

תודה על הביקורת Ben, Tom. שימו לב שליד תיבת התגובה יש אייקון של כוכב+ אם תלחצו עליו זה יאפשר לכם לדרג את המוצר בנוסף לתיאור המילולי. דירוג המוצר יעזור מאוד לחברים אחרים בקהילה לעשות החלטות קנייה מושכלות!

דירוג 5

הקישור מוביל למוצר שכתוב שהוא לא נשלח לארץ , ואי אפשר להוסיף אותו בכל זאת לעגלה כמו פעם כדי להתגבר על זה. מה אני מפספס?

הדיל האחרון עליו מלפני 4 ימים, אולי פשוט שינו את ההגדרות משלוח מאז. דילים זה תמיד עניין זמני. החדשות הטובות הן שבגלל שהגבת כאן, תקבל נוטיפיקציה כשיצא דיל חדש

המלאי מאמזון עצמה נגמר והמכירה עוברת למוכר הזמין הבא ברשימה (שאינו שולח לישראל). כשיחזור המלאי מאמזון נפרסם שוב :slight_smile:

ווי פספסתי ממש מהר… תודה! אם יהיה דיל שמגיע יחד עם מקלדת תואמת זה יהיה בכלל נפלא :slight_smile:

יוצא כולל המשלוח קצת יותר מ 75$ - כלומר מעל רף הפטור ממכס, נכון?

אמאזון נותן לך מחיר סופי בקופה כולל מיסים. המחיר לחישוב חובת המס הינו המחיר ללא עלות המשלוח!