בעיית גרסת אנדרואיד בטאבלט Lenovo P8

שלום רב! ראשית אציין לשבח את האתר שבזכותו רכשתי מוצרים איכותיים רבים במחירים אטרקטיביים ובכלל משמש אותי כמורה דרך בתחום.

אודה לעזרתכם בבעיה הבאה: רכשתי את הטאבלט אך לצערי הוא הגיע עם גרסה סינית ללא עברית וללא חנות אפליקציות האם ניתן לשדרג גרסה וכיצד ניתן לעשות זאת?

תודה מראש!

נשמע ממש מוזר, אני אישית קניתי שניים כאלה, בהפרש של כמה חודשים ושניהם מגיעים עם כל השפות.
נוסף על כך, הטאבלט הנל הוא המומלץ הרשמי מזה כחצי שנה אולי יותר… נקנה על ידי עשרות אנשים בוודאי ועם זאת לא קיבלנו כזאת תלונה.
זה גורם לי לחשוב שאולי קיבלת טאבלט מזוייף! לא יודע מאיפה קנית…
בוא נעשה דבר כזה:

1. תרשום בבקשה את הקישור שממנו קנית את הטאבלט
  2. תעלה לכאן תמונה של הטאבלט. ממש תמונה פיסית שנראה שהוא נראה אמיתי.
  3. תעלה צילום מסך של הטאבלט, באופן ספציפי את מסך ההגדרות שלו וabout

תודה רבה על המענה המהיר!

https://www.aliexpress.com/item/Lenovo-P8-8-0-inch-Tablet-PC-Android-6-0-Snapdragon-625-Octa-Core-2-0GHz/32824987684.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.41da4c4dn8YNfM

בנוסף לסעיפים 2+3 צילמתי גם את מסך האפליקציות

אוקיי, אפשר צילום של מה שנמצא בתוך תפריט
language and input?
בתמונה שלישית מלמעלה

בבקשה,

אוקיי, הכיוון טוב, אבל איזה שפות הוא מראה לך כשאתה לוחץ על המילה English למעלה?

אין ספק שהמוכר מרמה. זה אכן טאבלט עם גירסת תוכנה סינית…
מה שאני מציע זה להביא את צילום המסך האחרון לאליאקספרס , פתח מחלוקת על הקנייה ואל תסגור אותה גם אם המוכר יפציר בך בשלל תירוצים.
בדף המכירה שהבאת רואים במפורש צילום מסך של עמוד השפות שמראה את כל השפות כולל עברית.

לגבי צריבת רום רגיל, לא הכנו אף פעם מדריך לזה, לא היה בזה צורך. זו הזדמנות טובה להזכיר שכדאי תמיד לקנות ממקומות יותר בטוחים ועם פייפאל. אבל מאמין שמחלוקת באליאקספרס תפתור את הבעיה או לפחות תקבל פיצוי משמעותי.

אם תבחר באופציה של צריבת רום, תוכל לנסות לפנות לטכנאים www.glouds.com/help שאולי יצא להם לצרוב רום לטאבלט הזה.

עוד אופציה, לעשות בעצמך:

תודה רבה על המענה והליווי המסור, אבדוק את הפתרונות המוצעים.

אז למעשה הגרסה הבסיסית והרגילה של אנדרואיד - שהיתה אמורה להיות קיימת במכשיר - כוללת גם עברית וגם חנות אפליקציות?

בוודאי!
לא היינו ממליצים לאף אחד לקנות טאבלט ללא עברית או אפליקציות.
וכאמור, זה טאבלט פופולארי ולא נתקלנו עוד במקרים שקיבלו טאבלט בסינית