הפעם, עבור כל המבקשים מחשב זול ומשתלם במיוחד, מחשב לשימושים קלים, גלישה, סרטים, אופיס…בקיצור מחשב ביתי/משרדי עדכני ומשתלם במיוחד, אנו זוכים שוב, בשיתוף פעולה בלעדי עם וואלה שופס, להביא לכם את המחיר הכי זול בארץ!
מה בתפריט?
דגם Lenovo 330 הפופלארי והמוצלח
מעבד אינטל סדרה 8 עדכני ומצויין – Intel Core i3-8130U
מסך 15.6" HD
וינדוס 10 חוקי ומותקן מראש
דיסק קשיח 1TB עם אפשרות שדרוג לSSD
מקלדת מלאה עברית-אנגלית
כל החיבורים הפופלאריים –
2 חיבורי USB 3.0
USB C
HDMI
RJ-45 Ethernet
קורא כרטיסים
לסיכום מפרט אידאלי למחשב הביתי/משרדי הטיפוסי שלא צריך יותר מזה!
המחיר מתחיל ב1799 ש"ח (שליח עד הבית רק 29 ש"ח), עם הקופון הבלעדי zuzu300
אני ממליץ מאוד לשדרג את הראם ל8GB, בפרט אם אתם אוהבים לגלוש עם הרבה טאבים פתוחים, תוכנות ברקע וכו'. עם שדרוג הראם יעלה לכם רק 2027 ש"ח – כולל משלוח עד הבית! מה לגבי SSD? גם זה מומלץ מאוד (בעדיפות שניה) לבחירתכם אם לשדרג בהמשך בעצמכם עם שלל הדילים שלנו על SSD בהמשך הדרך, או להנות מהשירות והשקט ולשדרג כבר עכשיו בבחירה באופציות.
מה המחיר בזאפ?
אם תחפשו מפרט דומה – קרי מעבד סדרה 8 (מכל סוג) ו8GB ראם – תמצאו שהמחירים מתחילים בכ2175-2200 ש"ח לפחות (לא כולל משלוח עם שליח שעולה עוד 30-40 ש"ח) ולא כולל מערכת הפעלה.
אם נחפש עם מערכת הפעלה, המחיר עולה בעוד 130-200 ש"ח לפחות.
אפילו אם לא נבחר בשום שדרוג כאן – אותו המפרט בזאפ, קרי מחשב נייד עם מעבד דור 8 ומערכת הפעלה – מתחילב2153 ש"ח וצפונה בעוד כאן אתם מקבלים עם משלוח עד הבית ב1,828 ש"ח.
בקיצור, למשרד, לבית, לחדר הילדים, להורים ולעצמכם…מפרט סבבה במחיר עוד יותר סבבה 🙂
כל הכבוד על המציאה…אבל הנקודה היא?
לא פעם כשאנחנו מעלים מבצע גם אתרים/חנויות אחרים מיישרים קו ומורידים מחיר כדי להתחרות…הלינק שלך מראה שמדובר במבצע חדש ככל הנראה שגם עוד פחות מ3 שעות, ועולה 1878 ש"ח עם המשלוח ובלי אפשרויות שדרוג.
גם כשאנחנו מביאים עסקה זולה יותר אפשרויות שדרוג טובות יותר זה לא טוב?
תגובה מאת: 50 שקל גם נחשב
ברור שיותר טוב, אין פה בכלל ספק.
אני באופן אישי מעדיף לראות את המחשב בעיניים לפני שאני קונה.
בעבר הלא רחוק קניתי דרך האינטרנט נייד של דל שעל הנייר נראה מחשב מושלם.
בפועל המסך היה גרוע בעל זוית צפיה גרועה. חוץ מזה שלא צויין בדף המכירה רזולוציית המסך וסוג הפאנל.
לא הייתי ממליץ על פחות מ 1080p ומסך ips.
אבל אולי רק אני שם לב לזה ולאחרים זה זניח.
תתחדשו
גם בלינק שלך זה לא לקנות בחנות אלא אספקה מחו"ל. לכל היותר תוכל לקבוע איסוף עצמי אחרי התשלום ואני בספק אם יאפשרו לך לפתוח ולעשות עליו סיבוב בחנות ואז לבטל עסקה אם לא בא לך. זה גם דגם מאוד פופלארי וסטנדרטי. אפשר לראות אותו בכל חנות סביר להניח במפרט שונה, אך חיצונית יהיה זהה/דומה מאוד.
לגבי FHD/IPS - זו גם ההמלצה שלי כמובן - ראה מדריך -
גם שלל הדילים שאני מעלה כאן והשגתי בעבר תמיד בשאיפה לעמוד במינימום הזה -
כונן SSD – כי פשוט אסור להתפשר על זה היום. זה הבדל בין מחשב איטי, מעיק ומקרטע למטוס. מורגש אפילו בגלישה בדפדפן!
8GB ראם! – גודל הזיכרון האידאלי! אל תתפשרו על מחשבים עם 4GB ראם…זה פשוט עונש ותאריך תפוגה מוקדם!
מעבד דור 8 העדיף בעשרות אחוזים על הדור הקודם!
עדיף עם מערכת הפעלה מותקנת מראש (וינדוס 10) כדי לחסוך התעסקות, עלויות נוספות ובעיות עם אחריות.
מומלץ מאוד – מסך FHD – כי התצוגה יפה יותר, חדה יותר ונוחה יותר, עם יותר מקום על המסך!
מומלץ – משקל סביב ה1.8 קילו ומטה ועדיף 14-13.3 אינטש אם אתם רוצים שיהיה באמת נייד ונוח, אך גם לא קטן מידי וכבד מידי כניידי ה15.6 ומעלה.
אני אפילו מסרב בקביעות לשלל הצעות ומחירים מעולים שמציעים לנו על מחשבים עם מפרטים פחות טובים כל הזמן. מבצעים שמתחרים שלנו מפרסמים כל הזמן…אני מעדיף להמליץ על מחשב טוב באמת מאשר למכור ג’אנק.
אבל (!)
עדיין יש קהל שעבורו גם מחשב טוב ב2300-2500 זה יקר מידי ומעדיף להתפשר קצת. יש הרבה היום שבקושי משתמשים במחשב וגולשים בניידים/טאבלטים וניגשים למחשב רק פעם ב…כשצריך לכתוב איזה מסמך או לטפל בקצת בירוקרטיה. יש מי שצריכים מחשב זול למשרד או לילדים וכן הלאה. רבים גם מחברים מסך גדול לנייד בבית כך שגם שיקול הרזולוציה/IPS הוא זניח. עבור אלו בדיוק הדיל הזה נועד. אי אפשר לקבל הכל במחיר כזה וצריך להתפשר על משהו.