נבדק, המכשיר בקושי חצי מהקיבולת שלו(4800 mah)
חולק על הבדיקה…אצלי כבר תקופה. עובד מצויין, הטענה מהירה ונפח נכון וביצועים זהים לשלל סוללות יקרות וגדולות יותר של שיאומי, BASEUS ועוד.
לכל סוללה / מטען נייד מאז ומתמיד יש 2 נפחים. הנפח ה"שיווקי" נקרא לזה, כמו 10000mAh ב3.7V~ והנפח “בפועל” הנקרא גם Rated mAh שלרוב נמדד ב5.1V 1A~ ורק חלק מהיצרנים מפרסמים. בין זה לזה יש גם הרבה הבדלים ומשתנים של יעילות ומהירות ואורך ואיכות הכבל וטמפטרטורה והתיישנות, ציוד הבדיקה והצרכן, הפורטים וכו’ וכו’.
גם על הסוללה עצמה רשום לך מאחור (Conversion Rate: 60% (5V2A.
לרוב סוללות 10,000 ביעילות גבוהה אמורות לתת תוצאה של 6600mAh - 6400mAh לערך.
סוללות 20000mAh לרוב 12000mAh~ Rated
יש כאן הסבר נוסף -
אישית? אני לא מבין מומחה בחשמל ומאחר ומימלא סוללות וטכנולוגיות טעינה היום משתנות ומתעדכנות 20 פעמים בשנה…אני גם לא מוצא הרבה טעם בבדיקות כאלו יותר ונסמך יותר על הפרקטיקה של השימוש בפועל - שמירת טעינה לאורך זמן, מהירות וזמן טעינה בפועל, כמה הטענות הסמארטפון (או כל מוצר אחר שאני מכיר את הנפח שלו) היא מספקת ואיך הביצועים מול סוללות אחרות. כאמור בהשוואה לשלל סוללות משלל מותגים ובאמת לא חסר לאורך השנים…היא טובה מאוד. מחזיקה טעינה מעולה. הגודל והמשקל הגיוניים, מהירות הטעינה טובה, הכבלים נוחים ובעיקר - מטעינה לי את הסמארטפון ושאר מכשירים ונותרים אחוזים הגיוניים - בדיוק כמו סוללות שיאומי/BASEUS ועוד.
האם היא בוודאות 96% או 92% יעילות/נפח מדוייק…לא יודע. במחיר הזה גם לא חושב שזה משנה הרבה כי בפרקטיקה כאמור היא יותר ממספקת את הביצועים הנדרשים, נוחה מאוד וזולה מאוד ביחס לחלופות.
המותג עצמו גם נבדק לא מעט ברשת בשלל מוצרים.
This coupon code is for single use only and can’t be used here
לחצו על FOLLOW / עוקב על החנות | הקופון לא עובד לכם? מוכרים נוספים זמינים לבחירתכם. מומלצת מאוד גם ב15$~!
- Price: $14.96
- Deal: מומלצת במיוחד! סוללת גיבוי KUULAA 10000mAh 22.5W עם זוג כבלים משולבים (אייפון/אנדרואיד) רק ב$14.96! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: KUULAA 10000 mAh Power Bank Drei Ports Laden 22,5 W PowerBank Mit Typ-C Für iPhone Kabel PD QC3.0 Ladegerät Für iPhone Samsung - AliExpress 509