- Price: ₪213
- Coupon:
ZUZUAX3PRO
- Deal: בלעדי! ראוטר HUAWEI AX3 Pro WiFi 6 PLUS - תומך MESH, גרסא גלובלית רק ב$66.18 / כ₪213! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: HUAWEI AX3 Pro WiFi 6+ Wifi Router Gigabit 2.4G 5.0GHz Dual Band 3000Mbps Repeater Amplifier Mesh WiFi with 4 High Gain Antennas|Wireless Routers| - AliExpress
(ראשית - נא לשים לב שלחנות בלינק יש פידבק אפסי) לגבי ה AX3 PRO - נתב נהדר ויציב מנסיון של מספר התקנות. מחיר נהדר. ממליץ בחום. מאוד פשוט לחיבור בתצורת MESH עם נתב זהה מאותו הדגם (לאחר הגדרת הנתב הראשון פשוט חיבור לחשמל של הנתב השני ולחיצה על כפתור בשני הנתבים למשך 3 שניות וזהו - מסונכרן !)
תודה על הביקורת!
מדובר באותו המוכר שעבד איתנו בשלל מוצרים אחרים, כולל מערכות MESH וראוטרים אחרים. לאחרונה התרחב לשמחתנו והמלצתנו לHUAWI, XIAOMI וכד’ ולכן החנות החדשה.
תודה על ההבהרה
- Price: ₪221
- Coupon:
ZUZUAX3PRO או ZUZUDEALS7ss
- Deal: https://zuzu.deals/בלעדי-ראוטר-huawei-ax3-pro-wifi-6-plus-תומך-mesh-גרסא-גלובלית-ר/
- Direct Buy: HUAWEI AX3 Pro WiFi 6+ Wifi Router Gigabit 2.4G 5.0GHz Dual Band 3000Mbps Repeater Amplifier Mesh WiFi with 4 High Gain Antennas|Wireless Routers| - AliExpress
חבל שאתם לא מציינים לאנשים שלא מבינים שאם רוצים להשתמש במכשיר הזה בתשתית של בזק, חייב מודם!
לצערי קניתי את הנתב הזה במחשבה שזה יחליף לי את הצורך בנתב מודם של הספק, ובתכלס בשבילי זה בסך הכל “גלוריפייד מש פוינט”. כי בסופו של דבר עדיין אצטרך לשלם על מודם מהספק.
לקנות אך ורק ראוטר עם מודם. אולי בהוט זה אחרת.
אלא אם כן אני טועה אשמח שתתקנו אותי.
תודה בכל אופן
רווה היקר,
לומר שלא רשום/מציינים זה קצת מוגזם. גם לא כתוב שזה לא עושה קפה…וזה מובן לא?
כך גם ראוטר הוא רק ראוטר ולא מודם.
בכל מקרה, אין שום בעיה להשתמש בזה במקום המודם ראוטר הקיים גם כך. כך גם אני עושה כיום ועוד רבים!
אז כן, אומנם צריך עדיין להחזיק/לשלם על המודם-ראוטר מהספקית, אולם אין מה להשוות בכלל בין הביצועים של סלקום/הוטבוקס/בזק וכו’ כולל פתרונות הMESH שלהם שגם עולים יותר לאורך זמן ולרוב גם מדובר הרבה פחות מעודכנים. גם מניסיון.
לכן גם כ"גלוריפייד מש פוינט", הגלוריפקציה כאן מוצדקת בהחלט ושווה את המחיר. הרבה בוחרים במוקדם או במאוחר לקנות ראוטר פרטי במקום זה שמגיע מהספקית (או לשלם לספקית על דגם חדש וחזק יותר/מגדילי טווח/מש) לטובת טווח, מהירות ויציבות טובים בהרבה ממה שמקבלים מהם.
עם הנ"ל אתה גם מקבל ראוטר מעולה ועדכני וגם את האפשרות להשתמש בו כMESH בקניית יחידות נוספות.
כמו כן, בחיבורי פייבר/סיבים בבזק/סלקום/פרטנר שהיום מאוד נפוצים ברחבי הארץ, ניתן להשתמש עם מתאם רשת קטן וזול, שלעיתים גם מתקבל בחינם מהספקית, ולחבר ישירות, ללא צורך במודם/ראוטר בשכירות מהספקית.
בנוסף הוא תומך בWIFI 6, מה שרוב החלופות בארץ ובספקיות לא תמצא.
לבסוף - כבר בהתחלה כאן יש לך לינק למדריך מלא ומפורט לאינטרנט מהיר, שמסביר הכל לפרטי פרטים - מודם, ראוטר מהספקית, MESH וכו’.
תודה רבה על המענה. אנסה באמת להשיג את המודם הבסיסי בחינם.
המחיר ירד לUS $56.33