HAVIT G1 TWS

אז אחרי כמה ימים של שימוש באוזניות Havit G1 בזמן שלא ראיתי אף ביקורת ישראלית אחת אני חושב שהגעתי לרושם שיחסית למחיר(יצא לי 245 הכי זול באייבי) המוצר עושה תעבודה, זמן סוללה בסדר גמור בין שעתיים וחצי לשלוש וחצי תלוי בווליום שאתם שמים, הוא יושב מושלם על האוזן ובחיים לא יורד אף פעם לא קרה לי שנפל לי, הסאונד מעולה למרות שאני השתמשתי באקוילייזר כדי לקבל יותר אפקטים של בס, הכייס אחלה ומטעין בלי בעיה, בסופו של יום אוזניות שעושות את העבודה ובאמת שווה לקנות אם אתם מחפשים מוצר טוב במחיר זול.
דברים חשובים לציין, המיקרופון לא ברמה גבוהה ויהיו מקרים שתיצטרכו לדבר חזק בעיקר באיזורים עם המון רעש אבל בכללי עושה תעבודה, לפעמים יש מעט ניתוקים אבל כמה שניות אחרי הוא מתחבר אוטומטי(מבחינתי זה לא כזה ביג דיל), אני אוסיף משהו חשוב שאולי זה רק אצלי אבל אם שמים תאוזניות(או אוזנייה אחת) למשך זמן ממושך ואז מורידים אותם האוזניים מתחילות קצת לכאוב, אולי זה רק אני כי זה פעם ראשונה שאני שם אוזניות שמתלבשות על כל איזור האוזן.
מי שרוצה איכות אבל לא מעוניין לשלם הון של כסף לגמרי לכו על HAVIT G1
(קישור למקור)

כמה ימים זה לא מספיק.
עוד לא הגעת לשלב שהאוזניות מתנתקות כל שניה, שזה מתסכל בטירוף .
המיקרופון נוראי, בשביל שהצד השני ישמע מה אתם אומרים אתם צריכים להיות במקום שקט.
(קישור למקור)

אני קניתי אותן במחיר מבצע ב11.11 ב37.5$.
האוזניות הן אוזניות מעולות. שומעים בהן סוף הדרך, ואת זה אני אומר בתור אחד שמתעסק בהקלטות מוזיקה באולפן ומבלה שעות רבות ביום בשמיעת מוזיקה. עם זה יש להן מספר חסרונות: המיקרופון שלהן לא משהו ובשיחה כולם אומרים לי שלא שומעים אותי, פעם בשימוש קורה שיש ניתוק לחצי שנייה ואז הסאונד חוזר - קורה אבל נדיר. בנוסף, בשימוש בספורט האחיזה שלהן באוזן (לפחות אצלי) לא מושלמת והן אמנם לא נופלות אבל הן כן טיפה יוצאות מהאוזן והסאונד הופך לטרבלי (כי האוזנייה לא עד הסוף בתוך תעלת האוזן). האוזניות מגיעות באריזה מהודרת מאוד מושקעת עם הרבה מתאמים לאוזניים מסיליקון. האוזניות מגיעות עם קייס שמטעין אותן ובכללי - הסוללה שלהן מעולה ומחזיקה כמה שעות טובות. 84a425f0-2b20-46f1-b597-191181bbbca7 לסיכום אני באמת ממליץ - היחס עלות תועלת מדהים!
גל