מצלמת רכב כפולה DDPAI Mola N3 Pro עם GPS רק ב$66.24!

מצלמת רכב כפולה DDPAI Mola N3 Pro עם GPS רק ב$66.24!
none 0.0 0

אני עם הZ40 על הרכב של העבודה וN3Pro על הרכב הפרטי של אישתי. שתיהן בגרסת הGPS עם מצלמה אחורית.
שתיהן מחוברות למצברים ושתיהן עם כרטיס Transcend 300S בנפח 128 ג’יגה ב35 ש"ח מקספ.
על הZ40 שילמתי 84.5 דולר כולל חיווט למצבר, ועל הN3 PRO שילמתי 60.5 כנ"ל
הZ40 תופסת פחות מקום ויש מסך שזה נחמד, על הנייר יש כרטיס זכרון פנימי שזה נראה לי די חרטה ולא משמש בפועל לכלום. אבל מעבר לעובדות הללו אין שום הבדל בינהן ולטעמי עדיף לקחת את הזולה.
שתיהן עברו קיץ ללא תקלות כלל ואני מעל למרוצה.
כן לעומת ה70mai a500s שהייתה לי בקונפיגורציה זהה על הרכב הקודם ועברה אל אחי - האפליקציה והממשק נחותים. מצד שני ה70מאי הייתה עושה לפעמים בעיות מוזרות בקיץ כשחם (תלונות על כרטיס זכרון, כיבוי והדלקה תוך כדי נסיעה, התעוררות מאוחרת אחרי ההנעה וכו).

בקיצור מומלץ, ההתקנה מאוד פשוטה עם קצת ידע טכני, וולטמטר וסרטון נכון ביוטיוב. יוצא כאילו שילמתם למתקין וקניתם בארץ במחיר פי 5+

תודה רבה על השיתוף והביקורת! שמח מאוד לשמוע שמרוצה משתיהן.
כמה הערות קטנות -
אין לZ40 כרטיס זיכרון פנימי אלא שבב זיכרון פנימי שמתפקד כבאפר וגיבוי לכרטיס הזיכרון הרגיל. זו עוד שכבת הגנה למקרה של כשל בכרטיס (וזה קורה בכרטיסים בשימוש קבוע).
הכרטיס שרכשת אינו כרטיס עמיד (High Endurance) ועלול למות מוקדם…כפי שאני ממליץ בדיל הנ"ל ובכלל למצלמות רכב ואבטחה, רצוי מאוד להשתמש בכרטיס עמיד לכתיבה ממושכת ושעות עבודה רבות משמעותית מכרטיס רגיל. מניסיון עם לא מעט כרטיסים, מצלמות אבטחה ורכב - כרטיסים רגילים לרוב לא שורדים שנה ומתים בהפתעה.
אתה צריך כרטיס כגון https://hamonim.com/4mIW או כרטיסי זיכרון עמידים TCELL למצלמות אבטחה ורכב בירידת מחיר! 128GB רק ב$12.99! 256GB רק ב$22.79! | ZUZU DEALS - זוזו דילס או כרטיס זיכרון עמיד (הכי מומלץ!) SAMSUNG Endurance PRO 128GB רק ב$12.99! | ZUZU DEALS - זוזו דילס

לעניין ההמלצה - אתה צודק כמובן. אין מה לטעות עם שתיהן ושתיהן מעולות ועושות את העבודה. עם זאת הZ40 עם רזולוציה טובה יותר, ההגנה הנוספת בזיכרון ומסך לתפעול וכיוון נוח יותר, על כן סה"כ, כשהמחירים דומים -

עדיף את הZ40. אם היא לא זמינה או התקציב ממש לוחץ - הN3 PRO היא בחירה (שנייה) מעולה.