יתרונות
• המסך מגע סביר לחלוטין לא הכי רגיש ביקום אבל בכללית מרוצה מתפקודו.
• USB עובד בסדר גמור מלבד זה שיש את האפליקציה ES FILE שלאחר עדכון שלה משתלטת על הקריאה של הUSB ולא נותנת לאפליקציה של הנגן לנגן את המוזיקה שהייתה.
• וויז עובד לי מצוין והGPS- קולט מצוין (אם לא קולט לך מצוין יתכן ואתה צריך לקבע אותו במקום טוב יותר).
• באמת אפשר להגיד שיחסית הכל עובד בצורה טובה.
• האיכות שמע יחסית בסדר בהתאם למחיר של המוצר, (כמובן אם אתם כאלו שמעוניינים שברדיוס של 3 קילומטר מהשכונה ישמעו אתכם וידעו שאתם כבר מגיעים אז לא נראה לי שזה בשבילכם אלא אם כן אתם מחברים את זה לRCA נראה שהמערכת תומכת בזה).
חסרונות
- אין אור על הכפתורים כך שבחושך צריך לנחש על איפה ללחוץ (לא כזה נורא כי זה בסך הכל ווליום והשתק, ובתיאוריה אפשר לחבר את זה לשליטה מההגה).
- לא כל כך אוהב / משתמש ברדיו אבל מכמה פעמים בודדות שהדלקתי נראה שהתחנות ששומרים אחרי כיבוי והדלקה של הרכב לא תמיד נשמר, אדגיש שיתכן שזו סתם בעיה באפליקציה המובנית של הרדיו ובאפליקציה אחרת הכל יהיה בסדר אבל לא ניסיתי משהו אחר.
- ההגדרות של המערכת קצת שונות מההגדרות שאני מכיר ממערכת אנדרואיד של טלפון, וחסר לי כל מיני הגדרות כמו איזה אפליקציות יכולות לעלות באתחול וכדו’. אולי זה ככה באנדרואיד לרכב או שזה משהו מקוסטם אני לא יודע.
- כאשר יש שמש ישירה על המסך, אפשרי אבל קצת קשה לראות מה הולך שם.
- לא בטוח במאה אחוז אבל יש לי תחושה שאחרי שהמערכת משתמשת בGPS יותר משעה ה-GPS מאבד קליטה, אבדוק בהמשך ואעדכן.
העלתי תמונה איך זה נראה לאחר ההתקנה.
מתכנן לכתוב ביקורת מלאה באתר עם עדכונים