חותכים את המחיר! רק 176 ש"ח למסור אנכי Bosch PST 670 500W - יותר זול מאמזון - לקנייה בארץ!

176ש"ח 354ש"ח

פורסם ב: 

אתמול במבצע פריים אמזון עלה 226 ש"ח עד הבית…היום KSP השוו מחיר ומוסיפים גם קופון 50 ש"ח (להרשמה באפליקציה) למחיר משוגע של 176 ש"ח בלבד!

הי אלעד. אני חושב שבגלל החיפזון לסגור את פריים-דיי אתה טועה. זה לא בדיוק אותו מוצר.
KSP מציעים מסור מדגם 670 עם מהלך מסור (STROKE) של 20 מול 500 בדגם 700 שהיה אתמול באמזון.
המשמעות היא שהמסור 670 חותך יותר לאט והבלאי של הלהבים שלו יותר גדול מאשר ה-700.
מעבר לזה להב המסור של ה-670 קצר יותר והמשקל שלו גדול יותר ב-200 גרם. כלומר כלי יותר חובבני. נכנס פחות לעומק וקשה יותר לכוון בסיבובים.
קשה היה למצוא אזכור ל-670 באתר של BOSCH והייתי צריך להגיע לכל מיני פינות כדי למצוא חומר טכני. יכול להיות שמדובר בדגם ישן או בדגם שיצא לשווקים מסויימים כמו מזרח-אירופה או אסיה.
רק לידיעה…

תודה על החידוד.
שני הדגמים הם לשימוש ביתי בעיקר, כך שהמחיר לדעתי עדיין טוב מאוד. מסורים ממותגי מדבקה עלומים עולים -250-350 ש"ח בACE, הום סנטר וכד’.

מותגי מדבקה הם יקרים בלי סיבה (מחיר לעומת איכות) ואין בכלל ויכוח.
אלא שבמקרה הזה אלו לא בדיוק אותן יכולות של הכלי ושניהם לכאורה דומים.
זה כמו שתגיד שטלפון 32GB הוא בדיוק כמו 64GB אם רק תוסיף כרטיס זיכרון ובמילא אנשים לא משתמשים בכל הזיכרון אז זה מספיק טוב גם ככה. אנחנו הרי יודעים שזה לא עובד ככה.
אני חושב שזכותו ואחריותו של הצרכן להחליט מה מספיק טוב בשבילו ומה לא טוב, אחרי שהוצגו לו כל האפשרויות וההבדלים ביניהן. אחרי שהוא החליט אז שיהיה לו לבריאות עם ההחלטה גם אם היא שגויה לכאן או לכאן.
אני חושב שהאחריות של הממליץ היא להציג את כל האפשרויות או להאיר את ההבדלים האלו.
רק דעה…

ידידי, פספסתי את הדקויות בדגם של KSP מול הדגם של אמזון. הבנו, תודה על החידוד וההבהרה. אני לא מושלם וטועה/מפספס לפעמים ולא יכול, בטח ביום מבצעים כזה עם מיליון מבצעים מכל העולם לקלוע לכל סעיפון טכני בכל מוצר.
עם זאת, גם הדגם מKSP על כל חסרונותיו על הדגם מאמזון (שכבר לא זמין מזמן כנראה) לא הופכות את העסקה הזו לגרועה וזו השורה התחתונה. לדעתי קשה להתווכח עם כך שמסור בוש 500W ב176 ש"ח לקניה בארץ - זה אחלה מחיר. גם אם הוא 200 גרם יותר/איטי יותר וכו’ ממסור שכבר לא זמין ובוודאי עדיף בהרבה על מותגי מדבקה. זו הנקודה ונסיים בזה.

המוצר לא זמין יותר !!!

סבבה. אף אחד לא מושלם ולא הייתה כוונה להכעיס. נסיים בזה.
אם תצטרך עזרה בשעת עומס או סתם חוות-דעת שניה, אז בכיף. אני זמין.
:slight_smile:

תודה!