לחטוף! תאורה סולארית רק ב$12.33 ומשלוח חינם!

לחטוף! תאורה סולארית רק ב$12.33 ומשלוח חינם! https://cdn.zuzu.chat/uploads/default/original/3X/c/3/c373960754e609a7d438e0d6fea46e909e73f94b.jpeg
none 0.0 0

אהלן זוזו, אני חייב להודות שבדרכ אני ממש מרוצה מההמלצות שלך וסומך עליהם. ברכישה שלהתאורה הזאת אני ממש מאוכזב!! בקושי מאיר, וקניתי את 170 לדים. בטח שלא מאיר 45 מטר בקושי חצי מטר, תאורה עמומה ממש לא כמו שלד מאיר. בהתחלה חשבתי שבגלל שהטעינה חלשה אבל גם לאחר יום התאורה חלשה מאד. אין לי מושג אם יש תקלה או אין.

היי,
תודה קודם כל! :slight_smile:
שים לב שמדובר כאן בדיל, לא בהמלצה או סקירה. זה לא מוצר שסקרנו, נטו מחיר טוב במפרט טוב. אם לא ניסינו וצרפנו סקירה והמלצה ברורה שלנו, אז כמובן שלא מדובר בהמלצה שלנו או בקניה חסרת סיכון.
לגבי המנורה - חשוב להבין שכל הסולאריות באשר הן - מאירות, אבל לא בעוצמה של חיבור חשמלי רגיל. מדובר בתאורה שמספיקה לראות, ללכת בלי להיתקע וכד’, אבל לא תאורה חזקה מאוד.
האם הטענת קודם עם מטען רגיל? טעינה ראשונה חשוב קודם להטעין בבית, בחיבור למטען רגיל לחשמל. רק לאחר שהוא טעון אפשר להסתמך על טעינה מהשמש (וכמובן לדאוג שהפאנל יופנה לכיוון השמש ככל הניתן. טעינה ראשונית מלאה מהשמש - יכולה לקחת גם ימים, אם בכלל, ולכן סביר שהמנורה תפעל בעוצמה נמוכה, כי הסוללה באחוזים נמוכים עדיין. נסה להטעין ואז תבחן שוב.