תוכלו לחדש קופון?
- Price: ₪1573
- Coupon:
TENLY
- Deal: HIZERO F803 (הדגם החדש!) – שוטף הרצפה המהפכני + 1 ליטר סבון רק ב₪1573! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: LastPrice | שואב מנקה ושוטף 4 ב 1 Hizero הייזירו 4in1 Bionic F803 בלאסטפרייס
- Price: ₪1499
- Coupon:
TELEGRAM
- Deal: HIZERO F803 – שוטף הרצפה המהפכני + 1 ליטר סבון רק ב₪1499! | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: LastPrice | שואב מנקה ושוטף 4 ב-1 Hizero הייזירו 4in1 Bionic F803 בלאסטפרייס
- Price: ₪1099
- Coupon:
EXTRA
- Deal: מבצע לילה! שוטף רצפות Hizero F803ומשלוח חינם רק ב₪1099! | Zuzu Deals - זוזו דילס
- Direct Buy: LastPrice | שואב מנקה ושוטף 4 ב-1 Hizero הייזירו 4in1 Bionic F803 בלאסטפרייס
- Price: ₪1089
- Coupon:
EXTRA
- Deal: מבצע לילה! שוטף רצפות Hizero F803 רק ב₪1089 ומשלוח חינם! | Zuzu Deals - זוזו דילס
שלום אלעד, חיפשתי בכל האתר ולא מצאתי התייחסות מפורשת איך הוא בהשוואה לBOBOT Deep 841 PRO vrh הרי על שניהם ממש המלצת ואיך אדע במה לבחור? יש לי 4 ילדים קטנים
בנוסף רציתי לדעת אם אפשר לשאוב עם ה BOBOT Deep 841 PRO ספות, כיסאות לפינת אוכל, וכדומה או שהוא גדול מדיי בשביל זה
אני אוהב את שניהם
שניהם מומלצים בחום לדעתי ומהמומלצים והמשתלמים ביותר בשוק כיום מניסיוני (יחד עם ה841).
שניהם עושים את את אותה העבודה ויתאימו לרוב, אך שניהם גם יושבים בשני קצוות, כלומר הכי טובים במה שהם עושים) ויתיאמו לבתים/לקוחות קצת שונים -
הבובוט מתאים לכולם, עובד על כל סוגי הרצפות. קשוח וחזק. נכנס לחריצים של הרובה, עובד טוב גם על רצפה מחוספסת, בלטות קטנות וישנות שכבר לא בהכרח מפולסות לגמרי וכד’. הוא נוח ופשוט לתפעול.
ההייזירו לעומת זאת - עם עיצוב אלגנטי יותר, סוללה מאוד ארוכה (מתאים גם לבתים גדולים מאוד או סתם למי ששוכח להחזיר לעמדה כל פעם), פעולה שקטה מאוד יחסית לכל שאר השוטפים. הוא מתאים מאוד למשטחים אטומים ככל האפשר, כלומר פרקט, למינציה, בלטות גדולות וכד’. הריקון שלו מאוד נוח כי הוא מפריד בין נוזלים למוצקים. אם לא משתמשים בו תקופה אז הרולר עשוי להתייבש ואז צריך להרטיב אותו לשתי דקות לפני השימוש. הוא גם יכול לרדת נמוך מאוד מתחת לספה, המיטה וכו’. התחזוקה שלו מעט יקרה יותר.
סה"כ כאמור שניהם מעולים. אם הייתה לי רצפה מחוספסת /מעורבת / עם הרבה חריצים, רובה וכד’. משתמש לסירוגין ורוצה שתמיד יהיה מוכן לפעולה ומהר גם אם לא השתמשתי בו שבועיים, אוהב שטיפה עם (יחסית) הרבה מים…אטה לבובוט.
אם יש לי פרקט/בלטות גדולות כך שחריצים הם פחות שיקול. אם יש ילדים קטנים ורעש הוא שיקול חשוב, אם משתמש הרבה לאורך היום וצריך זמן סוללה ארוך מאוד, אם חייב לנקות גם עמוק מתחת לרהיטים…אטה להייזירו.
אין כאן עניין של טוב יותר או עדיף מבחינה אובייקטיבית שכן הם פשוט ‘חיות שונות’ ללקוחות שונים.
ממליץ לעבור על הסקירה של הF500, ה841 וה841 פרו ולראות מה יותר מתאים עבורך אישית ועבור הרצפה שלך יותר.
לגבי ספות, כיסאות וכו’ -
לא רלוונטי. אלו שואבי/שוטפי רצפה בלבד.