- Price: ₪195
- Coupon:
SCIL02
- Deal: https://zuzu.deals/250323/anker-soundcore-liberty-4-nc/
- Direct Buy: Page Not Found - Aliexpress.com
אוזניות Anker Soundcore Liberty 4 NC רק ב$65.07!
none
0.0
0
- Price: ₪173
- Coupon:
SCIL02
- Deal: https://zuzu.deals/250323/anker-soundcore-liberty-4-nc/
- Direct Buy: Page Not Found - Aliexpress.com
יש לי אותן כבר חצי שנה. נוחות שלא ייאמן. לא מגרדות באוזן. איכותיות ופשוט כייפיות! תודה על הדיל ועוד דילים טובים אחרים.
תודה על השיתוף והפרגון
היה לי את האוזניות חודשיים והן מדהימות. ממש ממש טובות. לצערי יצאתי אידיוט והם נפלו לי לשירותים ונהרסו, אני רוצה להזמין חדש ולא עובד הקופון של המאסטרקארד דיי. יש איזה הנחה היום?
שבוע הבא יש קופונים חדשים. תוסיף לרשימה שלך כאן למעלה בלחיצה על הלב ותקבל התראה כשיש דיל חדש
- Price: ₪224
- Deal: משובחות! האוזניות הכי נמכרות ומומלצות! אוזניות Anker Soundcore Liberty 4 NC רק ב$61.13 ומשלוח מהיר ממחסן ישראל! (עד הבית!) | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: Sound core von Anker Liberty 4 nc drahtlose Geräusch unterdrückung Ohrhörer Kopfhörer drahtlose Bluetooth-Kopfhörer Tws drahtlose Ohrhörer - AliExpress 44
- Price: ₪206
- Coupon:
SUPERANKER5
- Deal: משובחות! האוזניות הכי נמכרות ומומלצות! אוזניות Anker Soundcore Liberty 4 NC רק ב$61.13 ומשלוח מהיר ממחסן ישראל! (עד הבית!) | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: Sound core von Anker Liberty 4 nc drahtlose Geräusch unterdrückung Ohrhörer Kopfhörer drahtlose Bluetooth-Kopfhörer Tws drahtlose Ohrhörer - AliExpress 44
נכנסתי להזמין כולל הקופון שלכם מופיע סכום של 224 ש’'ח איך מגיעים לסכום של 206…?
תודה
- לעבור לדולרים.
- הנחת מטבעות $1.25~ אם יש
- להזין קוד קופון בקופה
- Price: ₪199
- Coupon:
BTSIL2
- Deal: משובחות! האוזניות הכי נמכרות ומומלצות! אוזניות Anker Soundcore Liberty 4 NC רק ב$54.42 ומשלוח מהיר ממחסן ישראל! (עד הבית!) | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Price: ₪191
- Coupon:
BTSIL2
- Deal: משובחות! האוזניות הכי נמכרות ומומלצות! אוזניות Anker Soundcore Liberty 4 NC רק ב$54.42 ומשלוח מהיר ממחסן ישראל! (עד הבית!) | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: Soundcore by Anker Liberty 4 NC kabellose Ohrhörer mit Geräuschunterdrückung, kabellose Bluetooth-Kopfhörer, kabellose TWS-Kopfhörer - AliExpress 44
- Price: ₪233
- Deal: משובחות! האוזניות הכי נמכרות ומומלצות! אוזניות Anker Soundcore Liberty 4 NC רק ב$63.47 ומשלוח מהיר ממחסן ישראל! (עד הבית!) | ZUZU DEALS - זוזו דילס
- Direct Buy: Soundcore by Anker Liberty 4 NC kabellose Ohrhörer mit Geräuschunterdrückung, kabellose Bluetooth-Kopfhörer, kabellose TWS-Kopfhörer - AliExpress 44
היי, הקופון לא עובד. מראה לי מחיר של 70.70 דולר. יש קופון אחר? תודה